Rotator Placeholder Image
 

 

Profiel

Corry EhlenCorry Ehlen (Bachelor, Master en PhD in sociale- en veranderingswetenschappen) heeft een uitgesproken belangstelling voor opleiding en training van volwassenen, voor het ontwerpen van leertrajecten en voor ontwikkelings- en vernieuwingsprocessen in organisaties.

Zij heeft haar sporen verdiend als opleider, trainer, supervisor en docent bij (interculturele) communicatie-, en managementtrainingen en ontwierp en begeleidde tal van opleidings- en veranderings-projecten in het hoger onderwijs en in het culturele veld. Daarnaast coördineerde zij diverse opleidingsteams.

Op bestuurlijk- en beleidsterrein was Corry Ehlen actief voor Raden van Bestuur in het Hoger Onderwijs, in de Zorg- en Welzijnssector en in de Kunsten. Zij ontwierp en coördineerde als programmamanager grootschalige innovatietrajecten in het beroepsonderwijs in binnen- en buitenland.
Op internationaal niveau adviseerde en coördineerde zij opleidings- en innovatietrajecten op universiteiten in Roemenië, Rwanda, Colombia en Vietnam.

Als oprichter van Co-Creata Consulting focust Corry momenteel op co-creatie- en innovatie-processen in de Kunsten-, Zorg-, en Onderwijssectoren. Het door haar ontwikkelde ‘Co-Creatie-Wiel’ zet ze hierbij in als inspirerend instrument voor innovators, managers en HRD-professionals. Ook het samen uitvoeren van praktijkonderzoek hanteert zij als stimulerende interventie voor deskundigheidsbevordering en innovatie.

Corry Ehlen verzorgt trainingen, workshops, lezingen en adviseert besturen en teams als co-consultant, co-trainer en co-creator.

Haar motto is: “Zonder goede relaties komt niets tot stand”.